webdesign by Illegal Graphics

Toontjes Kermesse 2021Zondag 17 Januari 2021, Toontjes kermesse. Het zal niet zijn zoals anders : geen viering, geen dierenzegening, geen varkentje aan 't spit. Maar ... heb je toch geen goesting om te koken die dag ? Geen probleem. Aartrijke Leeft organiseert een Toontje Take-Away.
Hier alles nog eens op een rijtje :
De maaltijd bestaat uit : Breughelham met champignonsaus, groenteschotel, mayonaise en frietjes + als dessert een chocolademousse. De frietjes moet je thuis wel zelf bakken, dit mogen we gezien de maatregelen niet doen.
Dit alles voor de prijs van 15€ per persoon.
Inschrijven gebeurt via Amber : [email protected] OF

via : 0491/ 95.66.69

.
Inschrijven dient te gebeuren t.e.m. maandag 11 Januari, ook moet tegen 13 Januari de betaling gebeurt zijn op ons rekeningnummer :
Vzw Aartrijke Leeft :

BE48 7765 9427 3227 – vermeld bij mededeling duidelijk je naam en het aantal personen en eventueel een gsm nummer
Let wel : wie niet op tijd betaald, heeft GEEN maaltijd, dit om duidelijk het correcte aantal te kunnen doorgeven aan de traiteur.
Afhalen kan op zondag 17 Januari 2021 op het afgesproken uur met Amber en dit tussen 10u00 & 18u30 in de Ossebilkstraat 26 in Aartrijke. Hou bij afhaal rekening met de huidige coronamaatregelen : Hou afstand, draag een mondmasker, ontsmet je handen en volg de richtlijnen van het Aartrijke Leeft bestuur. Alvast dank en tot Toontje.
                     Reserveer hier 

Met dank aan onze sponsors:

Reserveer via dit forumlier

Gelieve dit formulier in te vullen of een email te zenden naar "[email protected]

© Aartrijke Leeft 2020   -  Webdesign: illegalgraphics.be